Jag och Sörgårdskatten utövar Prokrastinering

Här kommer jag fram till julafton, likt en sorts adventskalender, i ord och bild berätta hur jag och min familj helt Traditionsenligt (våra Traditioner alltså) förbereder oss inför julen 2016. För den som vill så finns alla inlägg att läsa under Kategorin som så fyndigt fått namnet ADVENTSKALENDER.  Dag 1 hittar du här 

Jag erkänner! Helt enligt Tradition så praktiserar jag (framförallt i december) effektiv och koncentrerad Prokrastinering.

Eftersom jag min vana trogen hoppas att småtomtar, vättar eller Nånannan ska fortsätta mina julförberedelser så utövar jag Traditionsenlig prokrastinering i tv-soffan framför en dålig Netflix-serie. (Boken är för övrigt mycket bättre)

Hittills har jag alltid trott att jag bara är lite lagom lat när jag lägger upp fötterna eller småvilar lite istället för att göra det jag borde göra, men nu har jag sett ljuset och förstår att jag faktiskt gör något under tiden jag inte gör något.

Det låter iallafall mycket finare än att man är lat.

Sörgårdskatten Guling håller med till 100 % och påminner om att det ännu är länge till jul.

(Han hälsar att han gillade också boken bättre)

 

PS. Om ni inte vet vad Prokrastinering betyder så betyder det ungefär att man är en jävel på att skjuta upp saker till morgondagen .Typ julförberedelser. DS

Här hittar ni en jättebra video som förklarar hur vi som ägnar oss åt prokrastirering fungerar

Läs vidare  här Sörgårdsjul 2016 Dag 9-Julmarknad