Här kommer jag fram till julafton, likt en sorts adventskalender, i ord och bild berätta hur jag och min familj helt Traditionsenligt (våra Traditioner alltså) förbereder oss inför julen 2016. För den som vill så finns alla inlägg att läsa under Kategorin som så fyndigt fått namnet ADVENTSKALENDER.  Dag 1 hittar du här

Idag arbetar jag hårt likt en sann proskrastinerare. Så här dan före Dopparedagen har jag en  tydlig dead-line vilket gör att allt jag väntat med att göra ska göras NU!

Därför blir detta inlägg mycket kort men kärnfullt!

En stor bild på det julkort jag hade tänkt skicka till alla nära och kära men som fortfarande ligger kvar på mitt skrivbord då vi glömde lägga dom på lådan igår.

Efter att först blivit lite upprörd då jag upptäckte misstaget så tänkte jag idag om  (som den otroligt flexibla människa jag är) och resonerar som så att nu behöver ju ingen enskild känna sig bortglömd och ingen behöver vara avundsjuk på någon annan. Och eftersom samtliga julkort (ordentlig och förutseende som jag är) redan är frankerade så kan jag ju alltid skicka dom nästa år.

Detta år får istället ALLA i hela världen en julhälsning från oss på Sörgården via cyberrymden!

Nu ska jag fortsätta julstöka ända in i kaklet!

Läs gärna nästa inlägg i Adventskalendern. Sörgårdsjul Dag 29 – Sista inlägget

Vill du läsa övriga inlägg i min Adventskalender så finns de här ADVENTSKALENDER