Rosa Bandet TRAB där en av vinsterna naturligtvis är en rosa repgrimma!

Rosa Bandet TRAB där en av vinsterna naturligtvis är en rosa repgrimma!

Just nu rusar världen på med en hastighet som gör att jag inte hinner med allt jag skulle vilja.  Det blir inte så mycket skrivet här på bloggen, eller rättare sagt det blir en hel del skrivet men inget blir riktigt färdigt så det blir inte heller publicerat.

Det är privatlektioner, ET behandlingar,  ridskolan, helgkurser, lastträningar, problemlösningar och föreläsningar om vartannat. Det är jätteroligt att vara efterfrågad och jag ser det som en stor förmån att jag kan vara hästar och människor behjälplig,  så gott jag nu kan och efter min bästa förmåga.  Jag får dessutom massor av energi av att träffa  alla dessa fina hästar och människor vilket gör att jag inte blir trött och sliten trots allt arbete (förutom i mitt dumma knä då) utan tvärtom känner jag mig  piggare och mer energisk ju fler jobb jag får.

Idag slog det mig att nästa år så fyller jag 60 år!  Herregud, var har tiden tagit vägen? Tyckte det var alldeles nyss vi flyttade hit till Sörgården men det är faktiskt i dagarna precis 25 år sedan vi skrev på papperna och blev Hössjöbor.  Så mycket har hänt, både roliga och mindre roliga saker. Fast mest roliga! Vi har fått chansen att leva ett fantastiskt rikt liv,  naturligtvis fyllt av hårt arbete och en hel del uppförsbackar men också med en megastor frihet och oändliga möjligheter att kunna växa som människor och dessutom få en personlig utveckling som vi knappast skulle ha fått utan detta fortfarande pågående livsäventyr.

Jag hoppas att få mer tid att skriva under kommande månader när vi inte har någon verksamhet här på gården och får jag dessutom lite inspiration så kan det nog bli en del nya inlägg här på bloggen att läsa för den som vill och orkar.

Nu ska jag vila mig i form efter en riktig heldag med ridlektioner. Imorgon blir det att heja på deltagarna i Rosa Bandet TRAB tävlingen på Grubbe. Jag hoppas att det blir många som kommer och tittar på denna roliga tävling, köper fika och har det gott i solen! (Första start kl 11.00) Alla inkomster  från denna dag går till Bröstcancerforskningen så ni gör en god sak samtidigt som ni får en möjlighet att lära er massor om hur denna tävlingsform går till.  Hoppas att vi syns där!

Sedan åker jag vidare och ET behandlar hästar hela eftermiddagen så något problem att fylla en söndag med innehåll har jag inte.

För jag kan konsten att fylla mitt liv med liv!