MidsommarhälsningVi på Sörgården önskar alla en riktigt trevlig midsommar och hoppas att solen ska lysa på er var ni än befinner er.

Hos oss pågår nu en febril verksamhet inför lägerstarten för att allt ska vara klart när lägertjejerna kommer på måndagsmorgonen. Stallet städas och i förläggningen dammas och skuras det. Beteshagarna ökas på i storlek allt eftersom och  nu är det snart dags att släppa hästarna på heltid. Jag sitter med undervisnings och aktivitetsplanering och längtar till jag får möta mina lägerdeltagare. Det är ju så roligt att få instruera och undervisa samma elever en hel vecka, det hinner hända så otroligt mycket både i ridningen och med hästkänslan på dessa dagar.

Men imorgon, midsommarafton, då ska vi unna oss att vara riktigt lediga mest hela dagen. Vi ska vila, äta och dricka gott och kanske ta en liten tur till någon midsommarstång.

Om jag orkar kanske jag gör en fin midsommarkrans!

Ha det gott alla vi känner, släkt, vänner, bekanta och obekanta. Ta väl hand om er och era kära två och fyrbeningar i denna magiskt  vackra tid!

Och  glöm inte att plocka 7 sorters blommor att lägga under huvudkudden!