Bild från Tömkörningskursen  2-3 maj 2015

Bild från Tömkörningskursen 2-3 maj 2015

Just nu är vi på Sörgården inne i en intensiv kurssäsong och tid för annat än undervisning, hästjobb, stalljobb och ett och annat skitjobb finns inte. Därför blir det lite tomt och tyst här på bloggen men det betyder inte att jag har försvunnit för alltid. Jag samlar på mig material och skriver lite då och då, både om sådant som berör mig och som upprör mig. Jag hittar intressanta artiklar och inlägg  som får mig att tänka en vända till och dessutom får jag massor av energi  och nya  insikter av att träffa mina elever och deras hästar.

Så snart kommer det hur mycket som helst, både bilder från alla kurser och en massa texter som jag hoppas kan vara roliga, intressanta eller t o m lite provocerande att läsa.

Så håll koll, snart kommer det mera !

Under tiden bjuder jag på en bild från tömkörningskursen 2-3 maj med instruktör Fredrik Ottosson. På bilden är det Pricilla och Erica Pahkala som tränar så bra tillsammans!