Hästkurator och människotränare

Allt går om man vill och ingenting är omöjligt!

Jag hade ju inte tänkt skriva så mycket nu under några veckor utan koncentrera mig på alla kurser och utbildningar som anordnas i princip dagligen här på gården. Under våren är det ju dessutom så mycket annat som ska ordnas och fixas med innan sommaren kommer att tiden inte riktigt räcker till.

Men så fick jag syn på denna video och kunde inte låta bli att med hjälp av min blogg få sprida den vidare så att fler ska få se den.  Den visar Linnea Rosenberg  som på sitt varmblod Apnea startar i sin första Msv B dressyr med procenten 63,25.  Linnea har gjort ett mycket bra arbete med sin häst och är en stor inspirationskälla för alla med Ridtravare. Hon visar på ett föredömligt sätt att allt är möjligt och ingenting är omöjligt!

Med kärlek, tålamod, kunskap och målmedvetenhet så kan man komma långt oavsett om hästen från början egentligen är avlad för att springa fort framför en vagn.  Även om inte alla har för avsikt att tävla dressyr utan är nöjd med att ha en fin och trevlig hobbyhäst så visar duktiga Linnea och hennes fina Apnea att allt går, bara man vill tillräckligt mycket.

Alla som känner mig vet ju att mitt hjärta brinner för Ridtravaren och att jag verkligen på alla sätt vill hjälpa till att höja statusen på dessa fantastiska och allsidiga hästar.  Många, många fler varm och kallblod borde, likt Apnea, få  möjlighet att få fortsätta sina liv som  uppskattade ridhästar efter att travkarriären avslutats.

Så jag uppmanar återigen alla! Köp en Ridtravare, du kommer inte att ångra dig. Jag lovar!

 

1 kommentar

  1. Anne

    Superskoj att se ridtravarekipage som är så fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Yvonne Larsson

Tema av Anders NorenUpp ↑