Yvonne Larsson

Hästkurator och människotränare

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt 2015!

God Jul och Gott Nytt 2015!

God Jul och Gott Nytt År!

Äntligen kom vintern och precis lagom till julen!Vi på Sörgården tillönskar alla elever, kunder, vänner och bekanta en riktigt God Jul och hoppas att alla ska få en fantastisk ledighet tillsammans med två och fyrbenta vänner. Jag vill också passa på att tacka för den fina respons jag fått på mitt bloggande och är både lite förvånad, glad och och stolt att så många läser mina inlägg! Detär många nya inlägg på gång och så fort lugnet infinner sig efter helgerna så kommer de att finslipas och publiceras. Det är artiklar som handlar om bl.a hästhälsa, träning och Equine Touch. Jag fortsätter också att gräva i mitt hästförflutna och närmast kommer berättelsen om hur jag på 70 talet blev hästägare för första gången.  Hoppas att ni fortsätter följa min blogg även under nästa år!

3 kommentarer

 1. Jag ville egentligen kommentera under travarinlägget men där var kommentarsfunktionen avstängd så jag skriver här istället :-)

  Jag håller verkligen med dig om att fler borde överväga varmblods-/kallblodstravare. Jag har alltid sagt att om jag inte ville tävla på den nivå jag gör skulle jag haft en kallblodstravare. Mycket mer tåliga och hållbara, oftast roligare att rida ut på, mycket billigare, för det mesta bättre temperament – det finns så otroligt många fördelar med dem! Önskar att många var ärliga med sig själv och insåg att nej, jag har nog ingen lust att tävla t ex dressyr i någon större utsträckning och därför är det bättre att välja en häst som är mer lämpad för det jag vill göra, dvs att rida ut, köra eller kanske syssla med WE. Jag tror att både hästar och ryttare blir lyckligare då! :-)

 2. hade varit jättekul att få läsa om när du startade nordmalings ridklubb! Har så många fina minnen därifrån och minns massor med gamla hästar. Zorro och Jänka, tintomara mfl.

  • Yvonne Larsson

   21 december, 2014 at 11:50

   Det ska jag absolut skriva om! Det finns många roliga minnen från den tiden och jag har även massor av bilder från åren i Nordmaling. Det ska bli så kul att sätta sig ner och låta nostalgin flöda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Yvonne Larsson

Tema av Anders NorenUpp ↑