Hästkurator och människotränare

Hot Chocolate och ett hovslagarproblem..

070928 006a liten

Vi hade för länge sedan en ponny som hette Hot Chocolate vilken var otroligt besvärlig att sko. Maken(som skor våra hästar)) kämpade på för att få Hot mer med på noterna och kom då på den lysande idén(!) att en hel kväll stå och lyfta, putsa och verka ponnyns fötter och belöna med det absolut mest oemotståndliga hästgodiset alla kategorier; bitar av pepparkakshuset. (Det här var efter 20:a Knut) Allt var kvar på huset, glasyr, godis av alla sorter. Hot var lyriskt och efter att ha upprepat detta ett antal kvällar och hela huset slutligen var uppätet så satt det skor på alla fyra hovar : ) Efter den gången så var det inga större problem att sko Hot: ) Fast han blev väldigt besviken om det inte blev åtminstone ett litet pepparkakshjärta som belöning efter varje gång det var dags för hovvård. : )

3 kommentarer

  1. Johanna

    Åh, älskade lilla Hot. Jag och Maria har många fina minnen med den speciella, vackra ponnyn. <3 Kul att du har skaffat en blogg Yvonne. Väntar med spänning på mer historier om dina gamla hästar och ponnys! Kram

  2. Lena

    Ååå… fina fina Hot. Minns honom så väl, han var helt fantastiskt rolig att rida å hoppade så bra. ❤️

  3. Heidi

    Ja denna ponny minns jag från den korta tid jag var på eran gård ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Yvonne Larsson

Tema av Anders NorenUpp ↑